Ce poți să faci când vii la țară?

Nu-ți fă griji, nu te pun la treabă prin grădină 🙂

Dar te îndemn la stat …prin grădină!

Înainte de a-ți da idei de activități, vreau să știi că locul acesta are o energie aparte. E atât de multă vegetație în jur, încât n-ai cum să nu te conectezi profund cu natura. 

Noi sperăm că vei veni la noi să te bucuri de asta. Să faci un detox de Social Media, de aglomerație și grabă și să apeși butonul de “pauză”.

Fie că vii să lucrezi de aici sau să te odihnești, avem o listă de “tips” cu ce poți face cât stai la Serenity. 

În grădină găsești mai multe locuri în care să te adăpostești de soare și să stai. Pur și simplu să stai. Chiar…când ai stat ultima dată? 🙂 

Dacă ți-e cald, poți da drumul la apa rece de izvor în scăldătoare și să te bălăcești, deci nu uita costumul de baie. Poate te întinzi și un pic la soare, pe șezlong și mai asimilezi nițică vitamina D. 

Citește. Meditează. Mergi desculț în iarbă. Admiră cerul. Joaca-te cu pisicile. Scarpină caprele (tareeee le mai place 🙂 ). Dormi în hamac. 

Fă orice ai tu nevoie să te deconectezi. 

Pentru noi locul ăsta a fost tratament împotriva burnout.

Citește aici cum am ajuns să dăm capitala pe viață la sat!

 Atât de mult ne-a ajutat și sperăm din suflet că și cei ce ne trec poarta vor lua cu ei o doză mare de bine. 

Dimineața îți recomandăm să faci o plimbare prin sat să vezi casele bătrânești, așa cum era și casa noastră înainte să o reconditionăm. Cine știe…poate te atrage și pe tine mutatul la țară? 🙂 

La 10 minute de mers pe jos de noi e pădurea. E o pădure mirifica și o plimbare dimineața pe răcoare face minuni pentru starea ta. 

 Dacă ai chef de răsfăț, în sat, la 5 minute cu mașina găsești Forest Retreat Spa, unde poți să plătești bilet de o zi pentru acces la piscină și saună.

Pentru doritorii de excursii de o zi, recomandăm o fugă până la Horezu,(o oră distanță de noi cu mașina)  unde găsești ateliere de ceramică și meșteri care face numai minunații. Garantat pleci de acolo cu o oală de lut pentru sarmale 🙂

Și dacă tot ajungi până la Horezu, mergi până la poalele vârfului Roman, unde găsești o păstrăvărie în care poți alege peștele pe care vrei să ți-l gătească. 

Vrei să rămâi mut de frumusețe?

Urcă cu mașina până în vârf, drumul  e foarte ok. Nici măcar nu te obosi să faci o poza când ajungi sus, pe platou. 

Nici o poză nu poate conține atâta frumusețe. 

Just enjoy! Noi de obicei mergem și stăm acolo ore bune, pe pătură și ne bucurăm de aerul proaspăt și priveliște. 

Când te întorci la Serenity probabil e vremea focului de tabără. Nu ar fi ziua completă fără un apus mirific la noi în curte. 

Pentru noi apusul a înlocuit Netflix-ul 🙂  

Nu că vreau să ne lăudăm, dar tot e mai frumos aici! Nu mă crezi?

Stai noaptea în grădină, pe pufuri și uită-te la cer. O să vezi despre ce vorbesc 🙂 

Cei ce își doresc să obțină claritate în privință direcției profesionale sau simt că e momentul să vindece anumite blocaje emoționale, pot seta o sesiune de consiliere cariera sau o sesiune de terapie EFT aici 

Hai la mine ca să te-ntâlnești cu tine!

Cu drag,
Andra

Alege-ți perioada de tihnă mai jos.

Required fields are followed by *




Mai multe articole

Team Building la țară

Lucrez în HR de peste 12 ani și am văzut o mulțime de inițiative menite să creeze coeziune de echipă. Teoretic, ne dorim o echipă