Courage Cottage

Cabană cu un pat matrimonial și un pat de o persoană, baie privată și terasă.

Cameră triplă dotată cu baie privată, aer condiționat, terasă. Facilitățile principale ale camerei includ duș și aer condiționat, aerotermă. Când te trezești ai o  priveliște uimitoare la dealurile din vale.

În fața cabanei vei găsi și scăldătoarea, ești aproape de focul de tabără și te poți bucura seara de pe terasă de cel mai frumos apus.

Aici timpul stă în loc și vei fi surprins de cât de lungă e ziua. Nu o lăsa să treacă fără o carte bună la îndemâna. Dacă ai uitat-o, găsești câteva recomandate de gazda în biblioteca noastră sau poate ai chef de unul din jocurile de comunicare puse la dispoziție.

Ai acces nelimitat în Lounge Area, Foișor și orice alt spațiu din grădina campingului. Cel mai probabil vei împărți aceste spații cu alți oameni faini ca tine, așa că nu ezita să creezi conexiuni când ești aici. 

Dar dacă simți nevoia de liniște, o vei primi fără îndoială. 

Dimineața vei găsi în frigiderul din bucătărie, produse locale proaspete, pe care le poți folosi pentru a-ți prepara un mic dejun copios. 

Cafetiera e mereu alimentată, așa că nu lipsesc cafeaua bună, un ceai sau o limonadă din meniu. 

Important; În timpul zilelor de vară, temperaturile la prânz pot ajunge până la 32 de grade iar în căsuțe se face destul de cald. În acest interval orar iți recomandăm să te bucuri de umbra din gradină sau din foișor.  În Lounge Area vei putea sta să lucrezi la aer condiționat, dacă totuși ești fan temperaturi mai scăzute. 

Detalii

Preturile incep de la 440lei per noapte

Disponibilitate

Formular rezervare

Campurile obligatorii sunt urmate de *Rezerva din 1 locurile disponibile.

Courage Cottage is available for selected dates.